South Dakota

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u South Dakota

Некретнина за продају у Јужној Дакоти

Јужна Дакота је огромна, слабо насељена земља на Средњем западу Сједињених Држава. Овде је спектакуларна национална шума Блацк Хиллс, у којој се налазе два историјска споменика уклесана у гранитну стену: Моунт Русхморе, у част четири америчка предсједника, и споменик Црази Хорсеу, који подсјећа на славног племенског поглавара.

Главни град је Пиерре. Јужна Дакота се граничи са севером са Северном Дакотом, на југу са Небраском, источно од Ајове и Минесоте, на западу са Вајомингом и Монтаном.

Јужна Дакота има трећи највиши проценат Индијанаца у земљи након Аљаске и Новог Мексика. Многи су из племена Дакота, Лакота и Накота, који заједно чине нацију Сијукса.

Тржишта некретнина широм земље свакако су активнија овог љета, а антагонизам купаца се појављује у великом броју брзих продаја изнад тражене цијене. Просечна продајна цена некретнина за продају у Јужној Дакоти повећала се за 6,5%.

Цене некретнина за продају у Јужној Дакоти су вероватније да ће порасти у односу на оне које још нису регистроване, али продаја и нови огласи могу да окончају љето у расту. Још увек има више купаца него продаваца некретнина за продају у Јужној Дакоти у већини категорија цена и станова, тако да ће цене наставити да расту све док се ситуација не промени. За период од 12 месеци између јула 2017. и јуна 2018. године, продаја у региону Сиокс Фолса повећана је за 5,1%.

Такође Рапид Цити је интересантно место где тражите некретнину за продају у Јужној Дакоти. Постоје типичне зграде и многе могућности за људе који траже добру инвестицију у некретнине за продају у Јужној Дакоти.

  •  
    Прелазак у Јужну Дакоту. Емигранти и живе у Јужној Дакоти

    Веома дуги, готово бескрајни путеви, обухваћени најлепшим заласцима сунца, уроњени у огромне прерије ... данас ћемо вас одвести на врло посебно место, због чега ћете остати без речи! Често се питамо о идеалном месту за почетак од нуле. Па, ми у Реалигро-у смо анализирали за вас нацију у коју бисте с ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 17017

Prodaja Стан с више од 5 просторија, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Prodaja
Стан с више од 5 просторија

58 m²
одличан
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Prodaja Пољопривредно земљиште, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

1,603,300.17RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

25 m²
Земљиште на продају! 100 фт Кс 200 фт. Лепо области. Јавног водовода, гаса и електричне располагању. Такође, доста поред врата је на располагању!
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB